بستن


میزان محبوبیت خود نزد دیگران

می‌توانید با آموختن و اجرای اقدامات لازم میزان محبوبیت خود را بیشتر کنید.

حتما در مصاحبه‌های تلویزیونی افرادی را دیده‌اید که سعی می‌کنند هرطور که می‌توانند درکنار فرد مصاحبه‌شونده قرار بگیرند تا در دوربین دیده شوند و مخاطبان آن‌ها را ببینند؛ درحالی‌که نقطه مقابلشان افرادی هستند که از دیده‌شدن فرار می‌کنند و حتی دوست ندارند در مصاحبه‌های رادیویی شرکت کنند. بسیاری از این افراد، بسیار باهوش و بااستعدادند؛ اما به دلیل ترسی که از مشهور‌شدن دارند، استعدادهایشان را دنبال نمی‎کنند.

یکی از دلایل بسیار مهم بالا‌بودن اعتمادبه‌نفس، میزان پذیرفته‌شدن فرد در اجتماع است؛ یعنی فرد ازسوی اجتماع رای اعتماد گرفته و ارزشمند شده باشد. همین‌طور دیگران نیز حس ارزشمندی را که ما نسبت به وجودمان داریم، درک می‌کنند.

بسیارند افرادی که دوست دارند به فردی محبوب و مشهور تبدیل شوند؛ درحالی‌که نمی‌دانند برای رسیدن به این خواسته چه باید کنند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، در اولین قدم باید از میزان محبوبیت خود نزد دیگران آگاه شوید تا بهتر بتوانید گام‌های بعدی را بردارید. اگر فرد محبوبی هستید، باید راهی بیابید تا بتوانید محبوبیت خود را حفظ کرده و به گونه‌ای رفتار کنید که به آن خدشه‌ای وارد نشود. اگر هم چندان محبوب نیستید، می‌توانید با آموختن و اجرای اقدامات لازم میزان محبوبیت خود را بیشتر کنید.

نتیجه این آزمون به شما کمک می‌کند تا بتوانید از میزان محبوبیت خود در اجتماع آگاه شوید و در صورت لزوم مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی خود را بالاتر برده و ارتباطات بهتری برقرار کنید، به علاوه در اجتماعی که در آن حضور دارید از شهرت خوبی برخوردار شوید.

1-در ماه گذشته، بیش از دو دعوت‌نامه برای حضور در مراسم مختلف اجتماعی دریافت کردم.
 صحیح          غلط
    
2-دوستانم از نظرات من درمورد مسائل و مشکلاتشان می‌پرسند.
 صحیح          غلط

3-زمانی‌که کسی در جمع مطلب خنده‌داری درمورد من بگوید، من هم همراه با دیگران می‌خندم و ناراحت نمی‌شوم.
صحیح          غلط

4-بسیاری از دوستانم درمورد رازهای زندگی‌شان با من صحبت می‌کنند.
صحیح          غلط

5-اگر مسئله‌ای مرا ناراحت کند، فورا با یکی از دوستانم درمورد آن صحبت می‌کنم.
 صحیح          غلط

6-طی دو سال گذشته، حداقل در دوگروه اجتماعی فعالانه عضو بوده‌ایم.
 صحیح          غلط

7-سعی می‌کنم ازطریق دوستانی که دارم، با فرد جدیدی دوست شوم تا اینکه فردی کاملا غریبه را به‌عنوان دوستم انتخاب کنم.
صحیح          غلط

8-گروه دوستانم را با توجه با منافع و علایق مشترک انتخاب می‌کنم.
صحیح          غلط

9-حدودا از هر سه محفل اجتماعی که باید در آن حاضر باشم، به یک مورد دیر می‌رسم.
صحیح          غلط

10-دوست ندارم به دیگران وابسته باشم و درضمن کسی را هم تشویق نمی‌کنم که به من وابسته باشد.
صحیح          غلط

اکنون پاسخ‌هایتان را با کلید زیر مطابقت دهید، برای هر پاسخی که مطابق با کلید زیر است، یک امتیاز برای خودتان درنظر بگیرید.
صحیح  2- صحیح  3- صحیح  4- صحیح  5- صحیح  6- صحیح  7- غلط  8- غلط  9- غلط  10- غلط

امتیاز 8 تا 10: شما فرد محبوبی هستید، اما اگر حس می‌کنید هنوز به میزان محبوبیتی که همیشه آرزوی آن را داشته‌اید، نرسیده‌اید خبر خوب این است که شما توانایی رسیدن به میزان بالایی از محبوبیت را دارید. میزان محبوبیت شما از حد متوسط محبوبیت در اجتماع بالاتر است؛ بنابراین شما مهارت ضروری برای این مسئله را به‌خوبی دارید و آن‌ها را در تعاملات خود با دیگران به کار می‌گیرید.

امتیاز 5 تا 7: مانند بیشتر افراد میزان محبوبیت شما در حد میانه است. در تعدادی از جمع‌ها محبوب هستید، اما در جاهای دیگر چندان محبوبیتی ندارید.

امتیاز 0 تا 4: شما خیلی در اجتماع حضور ندارید. به همین دلیل محبوبیت و شهرت بالایی ندارید. تعداد دیگر از افرادی که در این گروه جای می‌گیرند، شاید زمان زیادی را در اجتماع سپری کنند، اما به دلیل اینکه مهارت‌های ارتباطی بالایی ندارند، نمی‌توانند ارتباطات موفقی برقرار کنند. به همین دلیل چندان محبوب دیگران نیستید.

درزمینه محبوبیت و شهرت تحقیقات چندان زیادی صورت نگرفته است، اما با همین تعداد نیز محققان به حقایق قابل‌توجهی دست یافته‌اند. افراد محبوب دوست دارند دیگران را جذب کنند و برای بسیاری از اطرافیان و افراد جامعه الگو هستند. بسیاری از این افراد توانایی مدیریت دارند؛ برای مثال بسیاری از هنرمندان و ورزشکاران در این رده جای دارند. در محل کار نیز مدیران از جمله افرادی هستند که حتی در جمع‌های نه‌چندان بزرگ شرکت از باقی افراد مشهورتر و قابل‌توجه‌ترند. حال اگر چنین مدیری توانایی لازم برای کسب محبوبیت را نیز داشته باشد، به‌خوبی می‌تواند کارمندانش را به بهترین شکل ممکن برای خود حفظ کند. کارمندان چنین مدیری سعی می‌کنند انرژی و توانشان را دربالاترین حد ممکن به کار بگیرند، کمتر غیبت کنند و جز در شرایط ضروری از مرخصی‌های خود استفاده نکنند. این کارمندان اصول اخلاقی را رعایت می‌کنند و کارایی بیشتر و بهتری دارند. در چنین شرکتی کمترین میزان تنش و برخوردهای ناراحت‌کننده پیش می‌آید.

مهارت‌های اجتماعی افراد محبوب نسبت به دیگران بالاتر است. آن‌ها حتی در مقایسه با خواهر و برادرهایشان ارتباط بهتری با اعضای خانواده و اقوام دارند.

پسرهای جوان و نوجوان برای اینکه خود را محبوب و قدرتمند نشان دهند و یا برای دیگران جذاب‌تر شوند، در اجتماع سعی می‌کنند قدرت خود را به رخ دیگران بکشند و برای این کار نیز گاهی دعوا می‌کنند و حتی از زدوخورد نیز ابایی ندارند؛ درحالی‌که دختران در نقطه مقابل قرار دارند و  سعی می‌کنند ملایم و مودب باشند تا از این طریق محبوبیتشان را دوچندان کنند. درواقع محبوبیت در نظر دیگران،  در اجتماع به فرد احساس امنیت، آرامش و موفقیت می‌دهد و به همین دلیل است که هرکس در هر سن و سال و مقام اجتماعی که باشد، برای کسب محبوبیت تلاش می‌کند.

محققان دریافته‌اند کودکان نیز برای کسب محبوبیت تلاش می‌کنند و این امر برای آن‌ها بسیار مهم است. بسیاری اوقات برخی از رفتارهای ظاهرا ناپسندی که کودکان از خود نشان می‌دهند، به‌نوعی تلاش برای کسب محبوبیت در جمع خانواده و مهد کودک است. کودکی که حس می‌کند خواهر یا برادرش برای والدین دوست‌داشتنی‌تر از او هستند، گاهی پرخاشگری می‌کند و یا با خواهر و برادرش درگیر می‌شود تا بدین وسیله هم خشم خود را کند و هم به‌نوعی اعتراض خود را به والدینش نشان دهد تا او نیز نزد والدین محبوب شود. بعد از ورود به دبستان، مهارت‌های بسیاری به دانش‌آموزان آموخته می‌شود که رعایت این مهارت‌ها می‌تواند به محبوب‌شدن فرد در اجتماع کمک کند؛ مثلا مهارت زیبا سخن‌گفتن، خوب‌شنیدن و دیگر مهارت‌های ارتباط موثر. دانش‌آموزانی که این مهارت‌ها را به‌خوبی در مدرسه و خانه می‌آموزند، ارتباط بهتری با دیگر همکلاسی‌ها، دوستان و حتی اقوام برقرار می‌کنند.

برای بزرگ‌سالان داشتن مهارت‌های ارتباطی به همان میزان لازم است که داشتن سواد خواندن و نوشتن و حتی کار با کامپیوتر اهمیت دارد. این مهارت‌ها موجب می‌شوند فرد در هر جمعی به شیوه‌ای صحیح رفتار کند، به‌خوبی دیده شود و مورد احترام قرار گیرد. چنین وضعی به او کمک می‌کند تا بتواند به‌خوبی توانایی و استعدادهایش را نشان داده و آن‌ها را هرچه بیشتر پرورش دهد.
منبع:مجله موفقیت


گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1394/6/16     
تعداد مشاهده :3706
ثبت نظرات شما کاربران محترم باعث بهبود مطالب سایت خواهد شد
نام و نام خانوادگی : الزامی
تلفن/ایمیل :
نظر شما : الزامی
کد امنیتی :

الزامی


دیگر مطالب مرتبط با موضوع : کارآفرینی ، کسب وکار


جهت دیدن مطالب بیشتر کلیک کنید             
آخرین مقالات ارسالی
مطالب تصادفی


دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 87
تاریخ :1403/2/24
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.